Raumalle Purjehtijankadun merelliseen ympäristöön rakennetaan neljä modernia Honkatalot Oy:n valmistamaa ekologista hirsitaloa.

Purje 47 tuo skandinaavista muotokieltä, merinäkymät sekä tinkimätöntä laatua pientaloasumiseen.


Korkealaatuista ja terveellistä asumista sekä liikkumisen helppoutta ilman omakotitalon rasitteita. Talojen kerrosalat ovat noin 150 m2. ja huoneistoala 130 m2. Talojen arkkitehtuuri on palkittua Honkatalojen käsialaa.


Talot sijoittuvat etelärinteelle, josta näkymiä Syvärauman lahdelle. Talojen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota sisätilojen muunneltavuuteen sekä luonnonvalon hyödyntämiseen.  Saman katon alla ovat asuintilat, saunaosasto ja varastotilat sekä autotalli, josta kulku toisen kerroksen asuintilaan vaivattomasti mm. hissillä. Varsinaista pihaa asuntoihin ei kuulu, vaan terassi ja koko talon levyinen etelän suuntaan levittyvä 34 m2 oleskeluparveke. Talon pohjaratkaisuun ja sisustukseen voi vaikuttaa, joten saatte juuri sellaisen kodin, jossa viihdytte ja missä on hyvä olla.

Moderni hirsitalo

luonnonmukaisista

materiaaleista


Honkatalojen moderni arkkitehtuuri vaatii rakenteilta paljon. Hirsitaloissamme vankka tietotaito puun käsittelystä yhdistyy design-ajatteluun. Jotta talo voi olla designiltaan harmoninen ja saumaton kokonaisuus, jokaisen detaljin ja ratkaisun on oltava tarkkaan harkittu.

Purje 47 talot ovat Honkatalojen hirsitaloja, jotka valmistetaan vain korkealaatuisimmista luonnon materiaaleista. Moderni hirsitalo on aito luonnontuote, joka tekee hyvää niin asukkailleen kuin ympäristölleen. Se kestää aikaa ja säilyttää arvonsa. Me Honkataloilla valmistamme yksilöllisesti suunniteltuja hirsitaloja, jotka räätälöidään viimeistä yksityiskohtaa myöten asiakkaan toiveiden mukaan. Puunjalostus on meille intohimo, joka on periytynyt perheyrityksessämme jo neljännessä polvessa.

Ota yhteyttä

Oili Kuusinen
. . . . . . . . . . . .
040 7577 891
oili@fajanssi.fi


Toimitusjohtaja
Kiinteistönvälittäjä LKV,

Kaupanvahvistaja

Savilankatu 6
26100 Rauma

044 7477 800
asuntokauppa@fajanssi.fi

© 2019