Rakennustapaseloste

Kiinteistötunnus: 684-8-804-21 ja 22

Tontin omistus: oma

Osoite: Purjehtijankatu 47, Rauma

Kohde: Hirsirakenteiset ok-talot, 4 kpl.

 

RAKENTEET

 

PERUSTUKSET JA ALAPOHJAT

Rakennuksissa anturaperustus. 1. kerroksen alapohjien rakenne on maanvarainen lämmöneristetty kuituvahvistettu plaanolattia. Lattioiden pintamateriaalit huoneselostuksen mukaan.

 

ULKOSEINÄT

2. kerroksen seinät ovat hirsirakenteisia. Materiaali kuusihirsi 225x203mm. Hirsirungon toimittaja Honka-talot Oy. 1. kerroksen seinät betonielementtirakenteisia. Sisäpuoliset pintamateriaalit huoneselostuksen mukaan.

 

VÄLISEINÄT

Kevyet väliseinät ovat EK-kipsilevyverhottuja kertopuurunkoisia seiniä. Osastoivat seinät kivirakenteisia. Pintamateriaalit huoneselostuksen mukaan. Pohjakuvien mukaiset seinät lasiseiniä.

 

YLÄPOHJA JA VESIKATTO

Yläpohja ja vesikatto ovat lämpöeristettyä sekä tuulettuvaa puurakennetta, kantavat rakenteet rakennesuunnitelmien mukaan. Vesikaton pinnoitteena on bitumihuopa.

 

VÄLIPOHJA

Välipohjat ovat ontelolaatta-rakenteisia. Päällä eriste ja kuituvahvistettu plaanolattia. Lattioiden pintamateriaalit huoneselostuksen mukaan.

 

IKKUNAT

Rakennuksen ikkunat ovat HTWS- ja DKA-ikkunoita. Lasit selektiivilaseja. Lattiaan rajoittuvat lasit laminoituja tai karkaistuja turvalaseja.

 

OVET

Rakennuksen ulko-ovet ovat puu-alumiiniovia. Terassiovet ovat puu-alumiiniliukuovia on puuviilupintainen puuovi. Huoneistojen sisäovet ovat pääosin yksilehtisiä laakaovia, osassa makuuhuoneita liukuovet, pohjakuvan mukaan. Ovikarmit ja karmilistat ovat puuta. Löylyhuoneen ovi on karmiton kirkas kokolasiovi.

 

SISÄKATOT

1.kerroksen katto betonipintainen maalattu tai kipsilevyverhottu, tasoitettu ja maalattu. 2.kerroksen sisäkatot kipsilevypintaisia, tasoitettuja ja valkoiseksi maalattuja. Kosteissa tiloissa sekä saunassa paneelikatot.

 

 

HUONEISTOJEN HUONETILOJEN PÄÄLLYSTEET

 

Tila: ET

Lattia: parketti

Seinät: hirsi/levy, maalattu

Katto: sileä, valkoinen

 

Tila: AULA

Lattia: parketti

Seinät: maalattu

Katto: sileä, valkoinen

 

Tila: OH

Lattia: parketti

Seinät: hirsi/levy, maalattu

Katto: sileä, valkoinen

 

Tila: MH

Lattia: parketti

Seinät: hirsi/levy, maalattu

Katto: sileä, valkoinen

 

Tila: KPH

Lattia: laatta

Seinät: laatta

Katto: paneeli

Tila: LH

Lattia: laatta

Seinät: paneeli

Katto: paneeli

 

Tila: KHH

Lattia: laatta

Seinät: maalattu

Katto: sileä, valkoinen

 

Tila: VARASTO

Lattia: epoksi

Seinät: maalattu

Katto: betoni, maalattu

 

Tila: AT

Lattia: epoksi

Seinät: maalattu

Katto: betoni, maalattu

 

Keittiön työpöytien tausta laatoitettu. Alaslaskut ja koteloinnit tarkentuvat työpiirustusten laatimisen yhteydessä.

 

 

KALUSTET JA VARUSTEET

Keittiöiden kiinteät kalusteet ovat tehdasvalmisteisia standardikalusteita (Puustelli). Keittiön ovet ja tasot valikoiman mukaan. Upotettu allas. Työpöytätasot valikoiman mukaan. Muut komerokalusteet ovat melamiinipintaisia. Pesuhuoneissa pyykinpesukoneliitäntä ja tilavaraus kuivausrummulle, saunassa sähkökiuas. Saunojen laudetasot ovat tervaleppää, tukirakenteet höylättyä havupuuta. Keittiöiden kalusteet ja koneet erillisen suunnitelman mukaan.

 

TERASSIT JA PARVEKKEET

Terassit ovat puurakenteisia ja terassilautaverhottuja. Parvekkeiden kaiteet ovat teräs/puu- ja lasirakenteisia.

 

TALOTEKNIIKKA

 

LÄMMITYSJÄRJESTELMÄ

Lämmitysjärjestelmä on maalämpö. Lämmönjakotapa on vesikiertoinen lattialämmitys. Jakotukkien paikat tarkentuvat suunnittelun edetessä.

 

VESI- JA VIEMÄRIJÄRJESTELMÄ

Käyttö- ja jätevesien osalta liitytään kunnalliseen järjestelmään.

 

ILMANVAIHTOJÄRJESTELMÄ

Huoneistoissa on koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmön talteenotolla.

 

SÄHKÖJÄRJESTELMÄ

Sähkösuunnitelman mukaan.

 

SÄHKÖKALUSTEET JA VALAISIMET

Huoneistojen, terassien sekä piha-alueiden valaistus erillisen valaistus-/ sähkösuunnitelman mukaan.

 

ANTENNI- JA TIETOLIIKENNEJÄRJESTELMÄT

Sähkösuunnitelman mukaan.

 

ULKOVARUSTEET

Ulkovarusteet toteutetaan pihasuunnitelman mukaisesti. Pihaistutustyöt tehdään istutussuunnitelman mukaisesti.

 


TONTIT

 

Purje 47 talojen osoite on Purjehtijankatu 47 A ja B Tonttien pinta-ala on yht. 1159 m2 joka jaetaan hallinnanjakosopimuksella neljään määräosaan. Jokainen määräosan omistaja hallitsee omaa osuuttaan kiinteistössä hallinnanjakosopimuksella. Kiinteistön osuuksiin voi hakea omia velkakiinnityksiä lainan vakuudeksi, eivätkä toisen kiinteistöosuuden hakemat ja panttaamat velkakiinnitykset vaikuta toisen yhteisomistajan asemaan.


HUOMIOITAVAA
Tiedot perustuvat suunnitteluvaiheeseen 01/2019. Rakennustapaselostus on tarkoitettu yleisluontoisen tiedon antamiseksi. Rakennuttaja pidättää itselleen oikeuden perustellusta syystä vaihtaa edellä mainittuja materiaaleja ja/tai tuotteita ja/tai rakenteita toisiin samanarvoisiin materiaaleihin ja/tai tuotteisiin ja/tai rakenteisiin. Havainnekuvat ovat taiteilijan näkemyksiä kohteesta eivätkä välttämättä vastaa kaikkien yksityiskohtien osalta toteutettavaa kohdetta. Mallinnuskuvissa saattaa näkyä myös lisävarusteita.

Eurassa 11.02.2019
Ville Kauppi

RAKENNUSTYÖT VILLE KAUPPI OY


Rakennustyöt Ville Kauppi Oy on Euralainen monipuolinen 1994 perustettu rakennusliike. Yrityksen perustavoitteet ovat työmaiden taloudellinen, ammattitaitoinen ja aikataulunmukainen toteuttaminen. Toimimme tarkasti tehtyjen sopimusten mukaisesti, jotta olemme toimeksiantajiemme luottamuksen arvoisia. Noudatamme kaikkia laatu-, ympäristö- ja turvallisuusmääräyksiä. Toimintamme vastuullisuus ja rakentamisen korkea laatu näkyvät toteuttamissamme kohteissa sekä pitkissä asiakassuhteissa. Yrityksen liikevaihto on noin 20 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 15 rakennusalan toimihenkilöä ja 60 rakennusalan ammattihenkilä.

Ota yhteyttä

Oili Kuusinen
. . . . . . . . . . . .
040 7577 891
oili@fajanssi.fi


Toimitusjohtaja
Kiinteistönvälittäjä LKV,

Kaupanvahvistaja

Savilankatu 6
26100 Rauma

044 7477 800
asuntokauppa@fajanssi.fi

© 2019